Wednesday, January 31, 2007

Dr. Phil Test

Okie dokie people, I'm sorry I've been away but I've been overwhelmed with more in my life than I care to write about.

I received this neat little test via e-mail today and thought I would share it with you all. Hope you have fun with it. I scored a 42 - so now you know exactly what kind of person I am. :) Please let me know what your score is. THANKS!


Dr. Phil's Test: Here you go. Try this!

Below is Dr. Phil's test. (Dr. Phil scored 55; he did this test on Oprah - she got a 38.) Some folks pay a lot of money to find this stuff out! Read on, this is very interesting!

Don't be overly sensitive! The following is pretty accurate and it only takes 2 minutes. Take this test for yourself and send it to your friends.

The person who sent it placed their score in the e-mail subject box. Please do the same before forwarding to your friends (send it back to the person who sent it to you.) Don't peek, but begin the test as you scroll down and answer.

Answers are for who you are now --- not who you were in the past. Have pen or pencil and paper ready.

This is a real test given by the Human Relations Dept. at many of the major corporations today. I t helps them get better insight concerning their employees and prospective employees. It's only 10 Simple questions, so grab a pencil and paper, keeping track of your letter answers to each question.

Make sure to change the subject of the e-mail to read YOUR total. When you are finished, forward this to friends/family, and also send it to the person who sent this to you. Make sure to put YOUR score in the subject box.

Ready?? Begin...

1. When do you feel your best?
a) in the morning
b) during the afternoon & and early evening
c) late at night

2. You usually walk...
a) fairly fast, with long steps
b) fairly fast, with little steps
c) less fast head up, looking the world in the face
d) less fast, head down
e) very slowly

3. When talking to people you...
a) stand with your arms folded
b) have your hands clasped
c) have one or both your hands on your hips
d) touch or push the person to whom you are talking
e) play with your ear, touch your chin, or smooth your hair

4. When relaxing, you sit with...
a) your knees bent with your legs neatly side by side
b) your legs crossed
c) your legs stretched out or straight
d) one leg curled under you

5. When something really amuses you, you react with...
a) big appreciated laugh
b) a laugh, but not a loud one
c) a quiet chuckle
d) a sheepish smile

6. When you go to a party or social gathering you...
a) make a loud entrance so everyone notices you
b) make a quiet entrance, looking around for someone you know
c) make the quietest entrance, trying to stay unnoticed

7. You're working very hard, concentrating hard, and you're interrupted...
a) welcome the break
b) feel extremely irritated
c) vary between these two extremes

8. Which of the following colors do you like most?
a) Red or orange
b) black
c) yellow or light blue
d) green
e) dark blue or purple
f) white
g) brown or gray

9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep you are...
a) stretched out on your back
b) stretched out face down on your stomach
c) on your side, slightly curled
d) with your head on one arm
e) with your head under the covers

10. You often dream that you are...
a) falling
b) fighting or struggling
c) searching for something or somebody dy
d) flying or floating
e) you usually have dreamless sleep
f) your dreams are always pleasant

POINTS:
1. (a) 2 (b) 4 (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4 (c) 2
7. (a) 6 (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10. (a) 4 (b) 2 ( c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

Now add up the total number of points.

OVER 60 POINTS: Others see you as someone they should "handle with care." You're seen as vain, self-centered, and who is extremely dominant. Others may admire you, wishing they could be more like you, but don't always trust you, hesitating to become too deeply involved with you.

51 TO 60 POINTS: Others see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, who's quick to make decisions, though not always the right ones. They see you as bold and adventuresome, someone who willtry anything once; someone who takes chances and enjoys an adventure. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate.

41 TO 50 POINTS: Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

31 TO 40 POINTS: Others see you u as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken.

21 TO 30 POINTS: Your friends see you as painstaking and fussy. They see you as very cautious, extremely careful, a slow and steady plodder. It would really surprise them if you ever did something impulsively or on the spur of the moment, expecting you to examine everything carefully from every angle and then usually decide against it. They think this reaction is caused partly by your careful nature.

UNDER 21 POINTS: People think you are shy, nervous, and indecisive, someone who needs looking after, who always wants someone else to make the decisions & who doesn't want to get involved with anyone or anything! They see you as a worrier who always sees problems that don't exist. Some people think you' re boring. Only those who know you well know that you aren't.

14 comments:

Badoozie said...

well i guess me and oprah have something in common, i scored a 38

Foo said...

I scored 50, but I think Dr. Phil is full of... poo. So I can't get too excited about the results. ;)

Anne said...

Badoozer - I just knew you would be in that catagory.

Foo - I'm not a big fan of the "Phil" either.

Here are my answers in case anyone is interested:
1-c
2-b
3-e
4-d
5-c
6-b
7-a
8-d
9-c
10-e

Lisa said...

Not a Phil fan either.

I scored 33. :o)

R said...

I scored a 35. I am on the no friends train right now---it all makes sense now! LOL!

euphrony said...

38 for me, for what its worth.

Anne said...

Lisa - I'm not a Phil fan because he tells everyone the same thing. I quite watching his show shortly after it started.

R - You're too funny!

Euphrony - Didn't you like taking that?

~Jennifer said...

I scored 40. I'm especially unimpressed with Dr. Phil since his homeschooling episode, and I learned from people who were there how things are done. He also handled extended-breastfeeding the same way. Shot hours and hours of footage and only aired 30 seconds of the children behaving badly.

euphrony said...

I found it interesting, but questionable in the results. For example, I'm not sure how feeling your best at night (answer "c" to question #1, worth 6 points) lends more to someone have a vain nature than does the lower scoring answers.

But then, I'm no Dr. Phil!

Anne said...

Jennifer - I was NOT happy with that whole homeschooling thing either. I've read quite a bit about that as well.

Euphrony - But wasn't it fun? :)

sunshineperri said...

FYI-I personally know one of the mom's on the Dr. Phil homeschool episode and the stories she tells about the whole thing....it makes you wonder why he is so popular!!
I scored a 42. I love your blog and how wonderful you put my thoughts into words. You are truly a gifted person!!

Funky-Redhead said...

Thanks for the honorable mention...NOT! YOu know I scored 35!

suzy said...

I am 35 also. I think its pretty accurate.:o) Except they left of totally ravishing.

Emma Sometimes said...

I scored 46.

hmmmmmm